Viaplay Store

Viaplay Store – Vuokraa tai osta elokuvia

  • Vuokraa elokuvia hintaan 2,90€ - 4,90€
  • Vuokraa tai osta elokuvat netistä
  • Tarjolla hyvä määrä uusia elokuvia
  • Et tarvitse aktiivista tilausta Viaplayltä osto- ja vuokraelokuviin

Viaplay Store – Vuokraa tai osta elokuvia

Viaplay Store on kätevä paikka elokuvien vuokraukseen tai ostamiseen. Mikäli et halua maksaa kuukausihintaa Viaplayn elokuvista, on Viaplay Store hyvä vaihtoehto, koska et tarvitse aktiivista tilausta Viaplayltä osto- ja vuokraelokuviin. Toki Viaplay Storen valikoima eroaa Viaplayn kuukausimaksullista palveluista, sillä sielä on tarjolla paljon uusia menestyselokuvia ja monipuolisesti suosittuja klassikoita.

Viaplay Storessa olevat elokuvat tulevat saataville ostoelokuvina, kun niiden esitykset elokuvateattereissa loppuvat. Myöhemmin elokuva tulee vuokrattavaksi ja sen jälkeen suoratoistopalveluihin kuten Viaplay.

Elokuvien katsominen onnistuu useilla eri laitteilla. Voit katsella elokuvia missä tahansa, koska saat Viaplayn sovelluksen älypuhelimeen tai tablet-laitteeseen. Katseleminen onnistuu myös tietokoneella selaimella, Apple TV:n tai pelikonsolin kautta.

Viaplay Store elokuvien vuokraus ja osto

Viaplay Storesta elokuvien vuokraus ja ostaminen on helppoa. Voit helposti löytää haluamasi elokuvan hakemalla elokuvaa nimellä tai näyttelijän perusteella. Valitse elokuva, jonka haluat katsoa ja valikse elokuvan vuokraus tai elokuvan ostaminen. Kaikkia elokuvia ei ole mahdollista vuokrata.

Elokuvien vuokra-aika kestää 48 tuntia ja elokuvan voi katsoa tai ladata siinä ajassa niin monta kertaa kuin haluaa.

Ostoelokuvan voi katsoa tai ladata milloin tahansa ja niin usein kuin haluaa.

Etsitkö lisää vuokrattavia elokuvia? Katso myös SF Anytimen tarjonta.

Viaplay Store tarjous ja hinnat

Tarjous: Viaplay Storesta löydät joskus elokuvan tarjoushinnalla alle 2€. Viaplay Storen tarjous on yleensä pari euroa normaalihintaa halvempi.

Viaplay Storen vuokrauksen hinta vaihtelee 2,90€ – 4,90€ ja ostoelokuvien hinnat ovat yli 10€.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *