SF Kids Play

SF Kids Play – elokuvat ja sarjat lapsille

  • Hinta 6.90 €/kk
  • Kokeile kuukausi maksutta
  • Paljon suosittuja sarjoja lapsille
  • Mahdollisuus katsoa useilla laitteilla

SF Kids Play – elokuvat ja sarjat lapsille

SF Kids Play on lapsille tarkoitettu kuukausimaksullinen palvelu. Tarjontaan kuuluu laaja valikoima suosittuja lastenelokuvia ja laadukkaita TV-sarjoja.

Etkö keksi lapsellesi tekemistä pitkille automatkoille? Tämä lapsille tarkoitettu suoratoistopalvelu pelastaa tilanteen sillä sieltä löytyy parhaat lastenohjelmat.

Palvelun tarjontaan kuuluu mm:

  • Late Lammas
  • Puuha-Pete
  • Franklin ja ystävät
  • Asterix
  • Katto Kassinen
  • Paljon uusia ja vanhoja sarjoja

Eikä palvelun tarjonta rajoitu vain TV-sarjoihin vaan sieltä löytyy hyvä valikoima lastenelokuvia. Palvelussa on paljon erilaisia ohjelmia niin tytöille kuin pojille.

Palvelun tarjoaa satoja elokuvia ja sarjoja lapsille suomeksi. Palvelua myös päivitetään säännöllisesti uusilla elokuvilla ja sarjoilla.

Etsitkö vain tiettyä elokuvaa? SF Anytime -palvelusta vuokrat kätevästi elokuvat. Löydät sieltä myös lastenelokuvia.

SF Kids Play käyttäminen

SF Kids Play -palvelun käyttäminen onnistuu kätevästi tietokoneen selaimella tai älypuhelimen sovelluksella. Sovellus on saanut paljon negatiivista palautetta huonosta käyttäjäkokemuksesta mutta kommenttien perusteella uusi, parempi sovellus on tulossa.

Vanhempien ei tarvitse huolehtia turhaan, koska palvelun sisältö on suunniteltu lapsille. Vanhemmille tarkoitettuihin ominaisuuksiin kuuluu mahdollisuus vaikuttaa mitä sisältö lapsesi katsovat ja kuinka kauan he saavat katsella.

Palvelu on saatavilla useille laitteille. Sovellus puhelimeen ja tablet-laitteeseen. Katso tietokoneella, Apple TV:llä tai käytä Chromecastin ja Airplayn kautta. Palvelussa on offline-ominaisuus, joten voit ladata sarjat ja elokuvat laitteeseesi eli katsominen onnistuu missä vain.

SF Kids Play kokemuksia

Käyttäjien kommenttien perusteella palvelun mobiilisovellus on palvelun heikkous mutta parannusta on luvattu, koska uusi sovellus on kehitteillä.

Palvelun loistava valikoima on saanut paljon positiviista palautetta, koska palvelusta löytyy käytännössä kaikki mitä perheen pienimmät haluavat katsoa.

SF Kids Play hinta ja tarjous

On tärkeää, että palvelun hinta ei ole liian paljon, koska vanhemmilla on paljon muitakin kuluja. Laajan tarjonnan takia palvelun hinta kuukaudessa on kohtuullinen. Palvelu on kuukausimaksullinen, joten voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Suoratoistopalvelun hinta on 6.90 euroa kuukaudessa.

SF Kids Play -palvelun tarjous: Kokeile palvelua kuukausi maksutta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *