SF Anytime elokuvat

SF Anytime – osta tai vuokraa elokuvia

  • Vuokraus alkaen 3€
  • Osta tai vuokraa elokuvia netistä
  • Hyvä valikoima
  • Vuokrattavissa myös TV-sarjoja

SF Anytime – osta tai vuokraa elokuvia

SF Anytime tuo tarjolle laajan valikoiman elokuvia vuokrattavaksi tai ostettavaksi. Tarjolla on niin uusimpia elokuvia kuin myös vanhempia klassikoita.

SF Anytime tarjonnasta ei paljon puutteita löydy, koska tarjonta on hyvin monipuolinen.

  • Toiminta
  • Draama
  • Jännitys
  • Komedia
  • Lastenelokuvat. Löydä lisää lapsille tarkoitettuja elokuvia ja sarjoja täältä

Ja lista jatkuu.

Tarjolla on vahva lista uusimpia elokuvia viime vuosilta ja palvelun tarjonta kasvaa koko ajan. Löydät tulevat elokuvat kätevästi palvelun navigointipalkista. Palvelu tarjoaa myös käteviä elokuvapaketteja, kuten Taken 1-3, joilla pystyt vuokraamaan useamman elokuvan kerralla ja pääset nauttimaan elokuvamaratonista.

SF Anytime tarjontaan kuuluu myös elokuvien lisäksi TV-sarjoja. Vuokrattavissa on useita suosittuja sarjoja, kuten The Walking Dead, ja voit halutessasi vuokrata vain yhden jakson tai useamman kauden kerrallaan.

SF Anytime elokuvien vuokraus ja käyttäminen

Elokuvien vuokraus on helppoa ja vaivatonta. Ensiksi valitset mieleisen elokuvan laajasta valikoimasta, painat ’Vuokraa’ -painiketta, jonka jälkeen pääset kirjautumaan sisään ja maksamaan elokuvan. Voit myös käyttää kätevää ’Hae’ -toimintoa, jolla voit etsiä elokuvia nimen, näyttelijän tai ohjaajan perusteella. Näin löydät sinua kiinnostavat elokuvat helposti.

Elokuvien vuokra-aika kestää 48 tuntia siitä hetkestä, kun aloitat elokuvan toiston. Voit katsoa elokuvan niin moneen kertaan kuin haluat kyseisenä aikana.

SF Anytime käyttäminen on helppoa. Voit käyttää palvelua kätevästi tietokoneella, Macilla tai joillakin älytelevisioilla. Käyttäminen onnistuu myös älypuhelimella sovelluksella tai palvelun mobiilisivulla.

Voit siis vuokrata tai katsoa elokuvia missä vain – tarvitset vain laitteen ja internet-yhteyden.

Palvelusta voit myös ostaa elokuvia sekä TV-sarjoa. Monissa elokuvissa on kuitenkin vain mahdollisuus vuokraukseen. Lisää vuokrattavia elokuvia löydät Viaplay Storesta!

SF Anytime kokemuksia

Monet pitävät palvelusta laajan elokuvatarjonnan takia. Sivusto on hyvin selkeä ja vuokraaminen on helppoa eikä palvelua ole pilattu kalliilla hinnalla.

Palvelussa on kätevät ja selkeät valikot elokuvien etsimiseen. Löydät valikosta linkit suosituimpiin elokuviin ja näet myös kätevästi mitä elokuvia palveluun tullaan lähiaikoina lisäämään.

Monipuolinen tarjonta viihdyttää koko perhettä, koska katsottavaa lyötyy jokaiseen makuun.

SF Anytime hinta ja tarjous

SF Anytime hinta muodostuu käytön mukaan sillä maksat vain elokuvista, jotka haluat nähdä. Toisin kuin Viaplay, palvelusta ei siis ole mahdollisuutta saada kuukausimaksullista versiota.

Useimpien elokuvien vuokraus on alkaen 4€. Joidenkin elokuvien vuokraus maksaa 3€. Palvelussa on toisinaan myös tarjouksia jolloin elokuvia saa vuokrattua halvemmalla. Elokuvien ostaminen maksaa yleensä 10€ tai enemmän.

TV-sarjojen hinnat alkavat myös 4€ ylöspäin ja ostaminen alkaen 10€.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *