C More


C More parhaaseen hintaan!

Urheilua, leffoja ja sarjoja silloin kun haluat! Me autamme sinua löytämään C More:n markkinoiden parhaaseen hintaan!

C Moren tarjonta on runsasta ja jotain löytyy jokaiselle. Elokuvia ja sarjoja löytyy niin Hollywoodin hiteistä aina suomalaisiin ja pohjoismaalaisiin sarjoihin. Tämän lisäksi C Morelta löytyy laaja valikoima urheilua. Katso C Moren tarjontaa miltä tahansa alustalta, milloin tahansa – unohda TV:n aikataulut ja katso lempiohjelmasi silloin kun se sinulle parhaiten sopii!

C More on jo pitkään tarjonnut suomalaisille kansainvälistä viihdettä, kotimaisia poimintoja unohtamatta. C More kampanjakoodi antaa sinulle mahdollisuuden katsoa C More:a kuukauden ilmaiseksi. Näin voit olla varma, että tarjonta on juuri sitä mitä sinä kaipaat!

Me autamme sinua etsimään C More:n parhaaseen hintaan! Me autamme löytämään sinulle sopivimman kanavapaketin ja siihen sopivan tarjouksen – näin sinä voit keskittyä nautiskelemaan tarjonnasta!

Mitä C More tarjoaa

C More tarjoaa laajan valikoiman viihdettä koko perheelle. C More on tunnettu sen laajasta ja laadukkaasta ulkomaalaisesta tarjonnasta, mutta joukosta löytyy myös kotimaiset klassikot! C Morelta löytyykin jotain jokaiselle!

C More tarjoaa:

  • Elokuvat netissä, sarjoja ja urheilu
  • Kansainvälistä viihdettä unohtamatta kotimaisia helmiä
  • Mahdollisuuden katsoa mitä haluat, milloin haluat
  • Mahdollisuuden katsoa lempi ohjelmiasi ja leffoja vaikka olisit liikenteessä. C More toimii niin tietokoneella kuin puhelimellakin.

C More ei siis tarjoa viihdepakettia vain kotiin, vaan myös tienpäälle!

C More Kokemuksia

C More ei tuo katsojilleen ikäviä yllätyksiä. Tämä johtuu siitä, että C More tarjoaa katsojilleen ilmaisen kokeilujakson. Näin sinun ei täydy ostaa sikaa säkissä, vaan voit rauhassa testata C Moren tarjontaa, ennen kuin maksat mistään.

Tämä onkin varmasti yksi syy sen takana, että suomalaiset katsojat ovat pitäneet C Moresta. Toinen syy on sen laaja valikoima, missä kotimaisuuteen on myös sijoitettu selkeästi. Näin myös kotimaisiin klassikoihin ja uutuuksiin on helppo päästä käsiksi!

Vertailun vuoksi kannattaa myös tutustua Viaplayn tarjontaan sekä Elisa viihteeseen ennen C Moren tilaamista.

C More Tarjous

Jotta C More:n hinta tippuisi me autamme sinua löytämään tämän hetken parhaat diilit. Ma autamme löytämään C More tarjoukset ja kampanjakoodit. Näin voit nauttia erinomaisesta tarjonnasta erinomaiseen hintaan!

Kokeile ilmaiseksi ja kerää omia C More kokemuksia ilman sijoitusta ja riskiä. C More koodi antaa sinulle katseluoikeuden ja me etsimme sinulle parhaan diilin.

Me etsimme C Moren parhaaseen hintaan, jotta sinä voit keskittyä katsomaan sitä mitä haluat!